Ridläger 2019

Bokning och betalning
Du mailar oss intresseanmälan där du anger barnets ålder, ridvana, vikt och längd, vilket läger du önskar anmäla till samt om det är något särskilt vi behöver veta. Vi svarar på om vi har någon lämplig plats och om ni tackar ja till den så anmäler vi er i HorseManager, lägg gärna upp ett konto där.

Anmälan är giltig och du har säkrat din plats så snart vi har anmält dig i HorseManager. Det skapas då en faktura som skickas till din mail. Hela beloppet betalas inom 10 dagar. Du är då betalningsskyldig för hela lägret oavsett om platsen nyttjas eller inte.

Återbetalning sker endast om vi ställer in lägret (hela beloppet återbetalas) eller till viss del mot uppvisande av läkarintyg. Återbetalning vid läkarintyg med 50 % av belopp motsvarande resterande del av ridlägret som deltagaren inte kunnat medverka minus bokningsavgiften på 800 kr.

Upplägg
Vi träffas i stallet varje morgon från kl 8. Kl 9 har vi samling då vi går igenom vad som gäller för dagen. De som kommer före kl 9 hjälper till med morgonsysslorna i stallet. Varje dag rider vi 60-90 min. Lunch serveras kl 11.30 varje dag men mellis tar man med själv och vi äter det i stallet eller ute i hästhagen. Vi avslutar dagarna i stallet och hämtning sker mellan kl 15.30-16, förutom sista dagen då vi avslutar med någon uppvisning på ridbanan kl 15. Vi bjuder på fika till föräldrar och syskon.

Ta med:
Ridkläder, sköna skor som passar vädret (vi har säkerhetsburar på stigbyglarna så man behöver inte ha just ridskor), badkläder och namnmärkt vattenflaska.

Ta inte med:
Mobiltelefon, godis eller pengar. Egna ryktsaker får tas med om de är ordentligt rengjorda innan.

Meddela om du vill ha mailadress till andra föräldrar för samåkning.