Boka tid
TimeCenter

Vi provar nu att lägga in en del aktiviteter i TimeCenter. De priser och upplägg som står på hemsidan stämmer fortfarande, så gå på den informationen om något är oklart. Och fråga oss såklart!

Betalning sker vid bokning, precis som när man bokar via mail numera. Enda skillnaden är att det ska betalas via Swish. Om du vill betala via PG eller mot faktura behöver du kontakta oss via mail.

Det går att rida igen under terminen på de vanliga uteritterna fortfarande. Boka i så fall och skriv i meddelandet att det gäller igenridning. Betala om du vet hur mycket du ska betala, annars invänta belopp.

Vanlig elevrabatt (gäller för Vt-elever terminen ut och för Ht-elever hela sommaren) och klippkort gäller. Skriv ”Klippkort”, ”Elev vt-20” eller ”Elev ht-20” och avstå betalningen. Betala endast om du vet vad du ska betala, klippkortsinnehavare betalar inte.

1/5-19/6 är det högsäsongspris och mest fikaturer.

Vi vill öka möjligheterna för er att rida i en grupp med deltagare som passar er. Därför säljs många ritter i ”flerpack”, så kan flera deltagare gå ihop och sätta nivån på den ritten. Därefter kan ströplatser finnas tillgängliga.

Det går självklart fortfarande att maila oss så hjälper vi till.

Ta hand om er och tänk på avstånd ett litet tag till!

Sofie
sofie@islands-hastar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *