Igår kom alla hästar hem från sin semester 🙂 De har gått på finfint naturbete och blivit motionerade av små och stora flugfän så de är i ganska fin form.

Idag skor hovslagaren så att järnet glöder. Personalen fixar så att utrustning och planeringar är i uppdaterat skick. Vi ska rida igenom hästarna lite för att se att allt är som det ska och imorgon drar uteritterna igång igen.

Planerade uteritter just nu, klicka här.

RIDSKOLAN STARTAR 22/8. Jag är tillbaka på mina vanliga lektioner måndagar och torsdagar efter ett långt uppehåll. Nu är tvillingarna snart åtta månader och jag känner mig bekväm med att lämna de längre stunder. Det ska bli så roligt att få tillbaka mina lektioner igen!
Första veckan har jag och Marianne bytt onsdag mot torsdag dock så torsdagseleverna får jag träffa först andra veckan in i terminen. Ser fram emot att träffa onsdagseleverna då istället!
/ Sofie

 

Sofie
sofie@islands-hastar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *