Vi erbjuder uteritter i skritt och tölt/trav för både vana och ovana deltagare över 13 år, nästan alla dagar hela året. Med anlagda ridvägar på den vackra halvön i Häringes naturreservat ser du både havet och vilda djur som hjortar, rådjur, älgar, rävar, örnar, svanar, hägrar och gäss. Väljer du den längre ritten så stannar vi och fikar vid havet. När du kommer till oss de första gångerna har vi gjort i ordning hästen åt dig. Det går dels fortare om vi som är vana gör det men vi gör det främst av hänsyn till hästen. Det är lätt att man blir lite fumlig och nyper eller luggar hästen när man inte är van vid utrustningen. Däremot får du gärna gå in och bekanta dig med hästen en stund innan du ska rida. Du kan borsta den på halsen eller klappa och massera den lite, det tycker de som regel bättre om. Efter ridningen tar du hand om häst och utrustning, räkna med 20-30 min efterarbete. Elever och de som har klippkort hjälper till att göra i ordning en häst både före och efter ridningen. Du kan välja bort efterarbetet mot tillägg på 85 kr, meddelas och betalas vid bokning. Om du inte meddelat detta vid bokning så debiterar vi 125 kr för efterarbetet, om du väljer bort det på plats.
  • 15 min Ponnyridning från ca 5 år.
  • 90 min Ridning & samvaro med hästar från ca 6 år.
  • 90 min Sommar/Höst/Vinterritt med fika från ca 8 år.
  • 2-2,5 tim uteritt med fika vid havet från ca 13 år.
Grupper Vi tar gärna emot sällskap på uppåt 12 personer. Sluten grupp kostar 1600 kr extra per grupp. Bokningsbart: Vissa perioder från fyra personer.

Klippkort Klippkort för dig som ofta är med på uteritter och privatlektioner. Vanliga bokningsregler gäller även här. Kortet är personligt och gäller för ett år. 5 ggr 5 665 kr (elever 4 929 kr) 10 ggr 10 730 kr (elever 9338 kr)

 

Bokning
TimeCenter