Vi erbjuder uteritter för både vana och ovana deltagare nästan alla dagar hela året. Med anlagda ridvägar på den vackra halvön i Häringes naturreservat behöver vi inte rida i trafik eller bli skrapade mot trädstammar. Väljer du den längre ritten så stannar vi och fikar vid havet.

När du kommer till oss de första gångerna har vi gjort i ordning hästen åt dig. Det går dels fortare om vi som är vana gör det men vi gör det främst av hänsyn till hästen. Det är lätt att man blir lite fumlig och nyper eller luggar hästen när man inte är van vid utrustningen. Däremot får du gärna gå in och bekanta dig med hästen en stund innan du ska rida. Du kan borsta den på halsen eller klappa och massera den lite, det tycker de som regel bättre om. Efter ridningen tar du hand om häst och utrustning, räkna med 20-30 min efterarbete.

Du kan välja bort efterarbetet mot tillägg på 85 kr, meddelas och betalas vid bokning. Om du inte meddelat detta vid bokning så debiterar vi 125 kr för efterarbetet, om du väljer bort det på plats.

Våra vanligaste (elever i ridskolan har 13 % rabatt på dessa)
1,5 tim ridning 625 kr pp.
2 tim ridning ink. kaffe/te (saft på begäran) och bulle 725 kr pp.

Övriga
1 tim ridning 520 kr pp. Ej bokningsbart på helger.
Lyxritt ca 3,5 tim ink grillning 1 450 kr pp. Minst 4 personer vid bokning.
3 tim ink fika 1 150 kr.

Sluten grupp 450 kr extra per grupp. Bokningsbart: Från en person på vardagar under lågsäsong. Från fyra personer på helger under lågsäsong.
Under högsäsong är det endast bokningsbart i mån av personal.

Häst och vagn (kan anordnas under lågsäsong med begränsad tillgänglighet) 1 vuxen + litet barn eller två barn kan åka med kusken. Pris som uteritt + 250 kr extra.

Klippkort för uteritter. För dig som ofta är med på uteritter. Vanliga bokningsregler gäller även här. Kortet är personligt och gäller ett år.
5 ggr kostar 2 650 kr.
10 ggr kostar 4 600 kr.