Uteritterna rullar på och vi kommer att ha de igång även under terminsuppehållet som är 18 december – 7 jan.

Vårterminen börjar 8 januari och vi har platser kvar i ridskolan framförallt för ridvana vuxna.

Efter önskemål från elev så har vi ordnat så att en fotograf kommer för att fotografera de som vill med någon av våra fina hästar :). Bilderna kostar 150 kr och köps direkt av fotografen. I samband med detta planerar vi att duka upp ett julbord inne i stallet. Planeringen har inte kommit så långt så det är inte säkert att det blir av tilltänkt datum är lördag 16 december kl 12.

Under juluppehållet i ridskolan är elever varmt välkomna att hjälpa till med mockning, fodring samt skötsel av hästarna.
För att det ska vara till någon hjälp så räkna med ca 2 effektiva timmar + lite extra för häst- och kattmys. Gärna kl 8-12, 13-15 eller kl 18-20. Anmäl ditt intresse på boka@islands-hastar.se.

Vi har tagit bort knatteridning men erbjuder prova-på-ridning för barn vissa datum. Första tillfället är 22 november 2017 kl 17.15-18.

Ridlekis som startar i januari är fullt men en ny period planeras att starta i april.

Alla hästar är igång, även om Múli ännu inte är helt igångsatt.

Många idéer är under fundering just nu. Bl a sköna förmiddagar där vi tar hand om morgonrutinerna tillsammans, gör i ordning hästarna, fikar och rider ut en härlig skrittur. Eller tillridningsdagar då vi gärna tar hjälp av två personer att göra i ordning hästar och byta ut dem så att jag och Marianne hinner rida så många hästar som möjligt. Det kan vara roligt att vara med på.

 

Sofie
sofie@islands-hastar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *