Arbetet är slitigt och vi har alltid ansvar över hästar som kan skada sig eller få ont i magen när som helst på dygnet, alla dagar året runt. Vi har lektioner och uteritter när våra barn, vänner och bekanta är lediga. Marianne kommer därför att gå ner i tid hos mig från augusti. Detta innebär att hon kommer att sluta med alla sina uppgifter förutom lektionerna på tisdag- och onsdagkvällarna.

Jag har drivit verksamheten på Häringe sedan 2005. Allt startade på Södertörn ryttarcenter och med endast sex verksamhetshästar flyttade jag till Häringe. Det har varit mycket jobb och många förändringar under tiden som verksamheten utvecklats till det den är idag.

I nuläget har jag 12 verksamhetshästar och två privata vid sidan av. Dessutom två inhysningar, Moldi och shettiskorsningen Mönstret. Ridskolan har grupper måndagar- torsdagar samt lördagar och antalet elever är ganska lagom. Utöver detta har vi även en del uteritter under veckorna. Det är alldeles för mycket för att driva helt ensam. Som tur är har jag haft många bra medarbetare under åren och framförallt Marianne. Hon har varit helt ovärderlig under drygt 10 år nu!

Jag söker nu en ny medarbetare som kan ta vid efter Marianne på 75% samt ytterligare extrapersonal som kan ta uteritter på helger.

Varma hälsningar
Sofie Engvall

 

Sofie
sofie@islands-hastar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *