Terminen har startat och det känns alltid lika roligt med alla elever tillbaka. Vi har en ny häst som heter Kaktus. Han går med så smått i verksamheten och är supertrevlig. Läs mer om honom och alla hästarna under Om oss.

Jag ska vara föräldraledig på deltid ett tag till. Marianne är fantastisk men räcker inte till. Vi har fått hjälp av en Towe som håller lite uteritter, lektioner och kanske lite kontor så småningom. Presentation av henne kommer inom kort under Personal.

Hemsidan har varit på gång så länge jag kan minnas men nu äntligen är den klar för er att använda. Jag tar tacksamt emot synpunkter och kanske korrektur på texten. Hur jag än anstränger mig så smyger det alltid in olika fel. Jag hoppas att ni lättare ska kunna navigera och förstå innehållet på denna nya fina sida.

Mån 19.45 och tis 18.30 finns det platser kvar, som vi vill ha in elever på.

Måndagar dagtid är det oftast uteritt för vana ryttare.

Mot en glad höst
Sofie med personal

Sofie
sofie@islands-hastar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *